Over

 

Hej!

Ik ben Jeffrey. De Grote Volvoshow is ontstaan vanuit mijn passie voor het merk Volvo en mijn passie voor radio en media in alle vormen. Ik heb dan ook jaren bij verschillende radiostations in Nederland gewerkt, zoals BNR Nieuwsradio en NPO Radio 2.

Zoals je in de eerste podcast kunt of hebt kunnen horen, ben ik halverwege de jaren 90 besmet geraakt met het Volvovirus. Aanleiding waren de uitzendingen van Blik op de Weg; de Dark Olive Pearl 850 T5 estate fascineerde mij en zorgde ervoor dat ik alles wilde weten en absorberen over het merk.

Nu, vele jaren later, heeft Volvo mij nog steeds niet losgelaten. Ik heb al vele exemplaren in bezit gehad en voor korte of langere tijd gereden. Momenteel rijd ik rond in een V40.

Met deze podcast wil ik de liefde en passie voor het merk met jou als mede-liefhebber delen. Praten over het merk, de bijzondere verhalen die er zijn, de liefhebbers aan het woord laten en laten horen wat Volvo vandaag de dag te bieden heeft. Kortom: 100% Volvo podcasts maken!

Geniet er van en laat wat van je horen!

Groet,

Jeffrey